Figyelem, hölgyeim! Használja ezeket a tippeket, akkor szép kezek

Nagyon fontos, hogy egy nő, hogy jó kezekben van, hiszen ez az egyik dolog, hogy a férfiak fordítsanak figyelmet. Így van, egy zsír manikűr, sima kéz, nem kell, mint egy rabszolga, rendszeres gondozása. Ezért azt javasoljuk, hogy kövesse ezeket az egyszerű tippeket.

Való kitettség korlátozása forró víz

foto23Szabály 1 tartása kézzel, puha – vigyázz, forró vízzel. Szárítja a bőrt okoz több, mint egyszerű delamination a lakk. Ezért javasoljuk, megmosta a kezét, a meleg vagy hideg vízzel.

Mindig magánál kézkrém

A krém a mosogató, a mosdó, az éjjeliszekrényen, a zsákban, így mindig tudod, hogy a krém a nap folyamán, illetve lefekvés előtt, azt tanácsolja, hogy a “Nő” … a Hangok egy kicsit observado, de folyamatos folyadékpótlás a legfontosabb, hogy sima bőr, valamint lassítja az öregedést.

Használd a tested a termékek a kezét

Lereped a személy? A fennmaradó bozót, hogy egyértelmű, hogy a bőr körül a körömágyat pedig kezét. Az nem is hiányzik, hogy tegye a krém? A maradék zsír a kezét. Minden kis dolog segít.

Ellenőrizze, hogy a körömágyat

Egy egészséges clippers = egészséges körmök. Masszázs, egy kis olaj (kókusz, mandula, olíva olaj, vagy kizárólag a fogó) alapján minden köröm, ha lehet. Tényleg nem húzza meg túl erősen, amikor Osano, hogy a régi, a bőr elkezd veszíteni a nedvességet.

Buceite a kutikula, de ne öld meg őket,

Apropó, drótvágó, gondosan buceite, hogy az alap a köröm egy fém eszköz egy pár napig, de nem szelet őket. Ott az oka pedig az, hogy megvédje a körmök a fertőzés. A kutikula körül őket, másrészt el kell távolítani, nem kötekedik, vagy a grisette.

foto24

Alkalmazza a termék fényvédő

A bőr felső kéz nagyon érzékeny, ezért elsősorban azt mutatja, öregedés jeleit (sötét foltok, kiálló ereit). A jó védekezés, hogy a kenet, fényvédő.

Rendszeresen látogassa manikűrös

Tényleg nem kell minden héten. Még akkor is, ha egyszer egy hónapban, jobb, hogy látogasson el egy szakmai manikűrös, amely jól fejleszteni körmök. Olyan, mint a fodrász.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.